Hoppas Hoppas på en bra dag.

Dagen har börjat bra.

Hoppas den fortsätter så. Jag behöver lite bra dagar. Ska iväg nu och jobba lite. Jag hoppas även att de kommer gå bra och i eftermiddag är schemat fullspäckat. Det gillas, då tänker jag inte lika mycket.

lkjm
Hot Hot Hot

Goo Goo Spanien.

Fotboll+jordgubbar=Sant

Spanien leder och dom är HETA. LOVE LOVE. ;)

Jag hade sån sjuk ångest innan idag. Innan mamma kom hem från jobbet. Jag fick sån sjuk panik och tänkte helt ärligt ta livet av mig för en stund. Istället blev det hets och spy. Så jävla onödigt. Jag hatar när jag gör de. JAG HATAR DET.

In:
Frukost: gröt+macka ~200kcal
Hets: 2bullar,2muffins,3kakor~500kcal = spy = 250kcal kvar
Middag: typ srönsaker och pasta~250kcal
Kvällsmat:10jordgubbar~50kcal
=750kcal

Ut:
2PW ~300kcal
Match~300kcal
=600kcal

Jag som hatar att läsa har faktist börjat läsa en bok (inte dåligt av mig, hehe). Men det tar tid. Det får ta den tiden det tar men jag är fast. Den är sjukt bra. Kanske kommer jag börja läsa mer i framtiden? Det vore nog bra för mig. Och lyckas ligga still ett tag är inte heller dåligt ;)

eftg

THE E.N.D

Det jag lyssnar på just nu.



Dom har grymt bra party hits. Nu ska jag släpas till stan av min mamma. Jag vill inte åka men känner att jag måste när jag är typ skyldig henne det. VI KOMMER ATT ÄTA GLASS. INTE OKEJ.

Hörs sen.

Paus

Brasilien-Chile

Just nu är det paus i matchen. Brasilien leder med 2-0 och det gillas från min sida. Jag älskar att se Brasiliens tekniska spel. Det är rena ögongodiset för en fotbollsfanatiker som jag. Men jag antar att ni som läser inte vill ha ett föredrag om fotboll ;)

Annars da? Joo förutom att jag är röd i ansiktet och glömde smörja in rumpan med solskyddsfaktor så är allt okej. Jag har grymt svårt för att sola, både för att jag har svårt att ligga still och för att mitt pygment är fuck up. Detta har bidragit till att jag just nu ser ut som en gris på just ansikte och rumpa. MMM KUUUL.

In:
Frukost: 1dl yoghurt+1dl mango+2mackor ~320kcal
Mellis: en glass + jordgubbar+melon ~ 250kcal
Kvällsmat ~ 3mackor+2äggvitor ~450kcal
=1020kcal

Ut:
PW ~ 200kcal

Nu ska jag försöka att sitta still i 45min till eller så gör jag lite styrketräning samtidigt! :)

k

Uppe med tuppen kl:05.00

Varför, varför, varför gick jag upp?

Vaknade kl: 05.00 och kunde verkligen inte somna om. Blev så rastlös att jag va tvungen att gå upp. NU känner jag att jag redan börjar bli trött. ÅÅÅ vilken bra dag det kommer bli... NOT.

klde

Maradona...

JAG HATAR MARADONA.

Han är en ful äcklig knarkare och har inget på en fotbollsplan att göra. Ingen bra förebild. Och nu är både Tyskland och snart Argentina i semi. FUCK.

Jag börjar bli lite sliten känner jag. Mycket fester har det varit, lite sömn och tidiga mornar. Nää, det håller inte i längden.

Maten har bara gått SKIT. I mon är en ny vecka, nya tag och jag ska träna som en tok. JAPP JAPP... Älskar att träna! Love.


lkc

Need to hide

Fy fan va trött jag är...


Mina ögon ser inte så mycket längre. Jag är så trött att de dimmar igen men ändå finns sömnproblemden där. Midsommarafton, ja vad säger man? Överskattat, eller? Bara massa mat och sånt. Nä, nu va jag neggativ.

Har varit på en hemmafest och kom nyss hem. Va helt okej. Jag va den ända nyktra så de va lite tråkigt men jag slipper i alla fall de kalorierna och den sjuka ångesten jag får. Skönt. Nähe, ska upp vid 07.00 i mon. FAN.

Natti

Inga ord kan beskriva min värld.

Inga ord kan beskriva min värld.

Min vardag är uppbyggd på att tampas med migsjälv och mina vanor/ovanor. Livet kretsar kring min ångest som jag gör allt för att dempa.

Jag mår just nu sjukt dåligt. Jag måste göra något för att dempa det onda. Blir att spy. Spy upp den lilla tallriken med midsommarmat som jag egentligen behöver för att orka vara social denna kvällen/natten.

Tur att vi har musik på i huset. Då hör ingen.
Glad fucking midsommar....

,m

Börjar min Midsommar med:

Glad midsommar allihopa! :)



Gör mig glad så tänkte att jag kanske kunde få en bra start på dagen. Har ätit en scones också, dock inte så bra men vad gör man när familjen skulle äta en god midsommarfrukost. Aja...

Ha en bra dag och ät inte för mycket midsommar mat nu och inte så stor jordgubbstårtabit (jag vet att jag kommer behöva smaka lite, buhu)

kj


<3

,n

Jordgubbstårta NEJ TACK.

Har lyckats tacka nej till tårta idag. BRA!


Att tacka nej till saker och ting är inte min grej. Jag vill för det mesta va alla till lags och gör det jag blir tillsagd att göra. Jag har jätte svårt att säga nej och får därför alltid fullt upp och blir hyperstressad. Detta är lika dant med mat. När folk bjuder och dessutom äter själva får jag extremt svårt att säga nej. Men idag sa jag NEJ TACK till Jordgubbstårta. Jag blev faktist lite stolt över migsjälv, hihi.

Nu ska jag gå till pappa så jag slipper åka dit över midsommar. Hämskt men sant att säga så!

r

Jag måste...

Ännu en dag på jobbet från 7-16

Jag vet, det är som en vanlig arbetsdag men jag kan inte säga mycket mer än att det är för länge för mig. USCH. Mitt sommarjobb har knappt börjat och det känns inte alls bra. 2månader med JOBB JOBB JOBB 7-16 nästan alla arbetsdagar. Jag måste stå ut och får tänka på de goa pengarna.

Men snälla ni tvinga inte äta mig kakor så mycket mer, jag blir så jävla ledsen över de... (det fikas jämt på jobbet och alla är typ feta, dom vill feta ner mig ännu mer) FUCH YOU jag kommer i alla fall inte bli fetare än nu för jag SKA SKA SKA BLI SMAL.

mn

Tyskarna blir farliga...

Tyskarna vidare i VM

Ärligt tycker jag inte om tyskarna men jag tror dom kan bli riktigt farliga. Jag hatar tyskar. Dom är äckliga och arga människor (kanske inte alla). Men jag har varit där ett par gånger, dels för fotbollens skull och jag försökte prata tyska med dom men satan va sura dom blev när dom inte förstod och jag fick blanda med engelska. Klart man försöker göra sig förstådd på ett bra sätt. Men i Tyskland är det tyska som gäller annars kan man gå där ifrån.... Surt folk.

Har inte ätis så mycket mer idag. Tränat aset av mig och det är riktigt nice. Förbrännt ca:600kcal Wiiiii

Upp tidigt i mon igen! puss på er

re

Bättre än väntat... eller?

Tjoo Tjoo...

Dagen blev bättre än väntat och timmarna rann iväg. Dock missade jag ju det underbara vädret men ska ut och försöka ta tillvara på det nu. Så nu blir det promenix med vovven tills min träning börjar.

Det neggativa idag är att jag samanlaggt har blivit bjuden på 4kakor och 2chokladbitar idag. FAN och jag kunde bara inte säga nej (spydde efter).

In:
Frukost: Gröt+macka+kaffe ~ 250kcal
Lunch: Sallad+Äpple ~100kcal
Mellis: Äpple+macka ~200kcal
=550kcal
Sen dom där äcliga kakorna säkert 250kcal

Men nu blir det träna träna träna! =)

km

Work.... =(

Idag är en ANTI dag.

Jag är bara anti allt idag. Jag ville bara ligga kvar under mitt täcke hela dagen. Alldrig mer gå upp. Men om några minuter beger jag mig till jobbet. NÄÄÄ DET KÄNNS INTE BRA. Hemma lite efter 16.00. Kanske blir det att kolla VM då och i kväll blir det träning, en bra sak i dag i alla fall (sen ska den gå bra också men det är ju en annan femma)

Ha en bra dag nu alla ni som har sommarlov/semester det ser ut att bli en fin dag med mycket sol.

lkj

Sick and tired of this nightmare

Jag älskar att sova men hatar att gå och lägga mig.

Det är mycket nu på kvällarna då ångesten kommer för mig. Den klappar mig hårt på axlen och kommer direkt in. Jag hatar det. Mina kvällssysslor som blivit rutiner som blivit TVÅNG. Jag kan inte leva utan det och för stunden dövas kännslan av panik och ångest. Jag vet inte hur många sömnlösa nätter jag kommer att orka med. Jag vill skratta och gråta men jag blir som paralyserad. Jag får inte fram ett knyst. Det gör ont, ont i själen och i hela mig.

lkn
Ibland vill jag bara ge upp...

Trötter = JAVISST

ORKAR INTE.

Jag är så trörr att jag inte orkar ett piss. Jag orkar inte med mig själv, orkar inte med livet. Jag är inte sugen på att jobba satan hela sommaren. JAG ÄR INTE SUGEN PÅ ATT JOBBA ALLS JUST NU. Tänk om jag kolapsar? Jag somnar nästan aldrig innan 01-02.00 tiden och jag ska upp vid 05.30 heeeeela sommaren i stort sätt (nästan). Hur fan ska jag orka? När jag inte äns orkar med livet nu.... Jag är så VÄRDELÖS.

.,m

Återbesök och förhoppningsvis TRÄNING.

Träna,träna,träna jag vill träna.

Ska snart gå ut en PW med vovven min sen framåt eftermiddagen blir det återbesök på äckelhuset. Efter de kanske en liten runda på stan. Vi får se vart benen för mig.
I kväll ska jag i alla fall träna på gymet om allt går rätt. Har ätit lite för mycke frukost känner jag så blir ingen middag idag och förhoppningsvis kanke bara någon frukt eller smoothie i kväll. Beror på vad mamma är på för humör =S

mnb
SNYGG

Min kropp är full av plattor. Plattor som jag INTE vill ha där. ÄCKEL PLATTOR

How did things get this bad?

Vilken jävla mardrömsdag. FUCK SJUKHUS. Jag vill aldrig mer dit och jävla läkare som tar fel prover m.m. Bara jävla stök och bök med allt. ÅÅÅÅÅÅ, ja ni fattar nog att jag är argoch frustrerad. Hmmm det kanske märks en aning.... ;) Nu har jag satans plattor över hela mig med sladdar och skit. BORT MED DOM. Jag får inte ta bort dom för då blir dom förbannade.


Allt detta innebar hets när jag kom hem. Jag fattar inte. VARFÖR?

In vid hetsen:
2mackor
2muffins
1kaka
cokladbollssmet för typ 10chokladbollar eller nått
glass


PANIK.PANIK.PANIK.PANIK.


Jag mår fan inte bra! Jag är äcklig och störd. Jag skämms över mig och mitt liv. Allt kommer sluta i en katastrof det känner jag på mig. Stackars min familj och mina vänner....


kl

Besviken, På migsjälv... igen.

Jag säger då de.

Jag har kommit på felet med mig. Eller inte hela felet men i alla fall lite med matbiten. Det är så om jag börjar äta något har jag svårt att sluta. Jag blir lixom mer sugen. Om jag inte börjar äta så går det suuper.

Som idag. Mamma och jag hade ingen fika i frysen, altså kakor, bullar och sånt. Vi har ALLTID de i frysen eftersom det alltid kommer så mycket folk till oss (vänner och bekanta) som vill ha kaffe och fika. Jag gillar när det är TOMT för då blir det svårare at hetsa. Men mamma hade bestämt sig förr att storbaka och bad mig göra en kaka då hon skulle göra bullar. Jag tycker det är kul att baka men naktdelen är också att jag älskar kaksmet. Så när jag väl bakat klart kakorna så har jag ätit en hel kaka i kakdeg redan. Hmmm.... ONÖDIGT eftersom jag vet att vi sen brukar provsmaka efter. För när jag väl har börjat äta så bara skriker hjärnan efter MER MER MER. Jag blir som galen.
Fick därför spy sen. FAN FAN FAN.

In:
Frukost: 2mackor+kaffe ~200kcal
Lunch: risoni med lax ~500kcal
Fika: 1bulle typ 3kakor ~ säker 500kcal
Kvällmat: en clementin+ ett äpple ~130kcal
=1330kcal

Ut:
2st PW ~400kcal
Hemmaträning ~100kcal
=500kcal


Buhu... jag längtar INTE tills i morgon. Det kommer bli en jobbig dag både fysiskt och psykiskt. HJÄLP skulle behövas. BUHU.....

kln

Kvällsrunda. YEEAH

Nu går jag på en skön kvällsrunda. <3

I´m a Dreamer

Både om dagar och nätter.

Vaknade av en hämsk dröm. Trodde det va sanning men tände lampan för att verklgen se att det va hemma jag sov och inte där jag drömde att jag va. Pjuuu. Men lätt att somna efter de.

Jag drömmer inte bara mycket om nätterna utan kan komma på mig själv att gå och dagdrömma också. Kanske inte så bra men görs tyvärr omedvetet.

Har inte gått eller tränat ett piss idag så det är snart ett måste.

KJN

<3

Beautiful

c

Magont och fotbolls-VM

Jag kallar dagen halvbra.

Matchen slutade med 3poäng till oss men en lite sämre insatts från mig(enligt mig) så blev en aning besviken. Men säg de gångerna i mitt liv då jag någonsin blivit nöjd över en prestation? Ja, dom få gångerna kan lätt räknas på en hand

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om matdagen. Helt okej. Eller till och med ganska bra. Blev bara lite besviken på mig själv en gång (fick ångest efteråt, ville spy men jag hejdade mig).

Gick till pappa efter matchen. Dom skulle grilla men jag sa att jag ätit två korvar efter matchen som vi hade fått. Jag slapp att äta men tog lite sallad för sälskapens skull. OCH SÅ KOM BAKSLAGET, JAG TOG TRE MATCHEDAR POTATISGRATÄNG. Så jäääävla onödigt. Fy vad dålgt jag mådde. Hetsade väl upp mig lite väl mycket eftersom det inte va hela världen. Men just de att de va så onödigt. Sen har jag ätit 6st jordgubbar. Mumma.

Nu har jag bara ont i magen och ska kolla på Danmark-Kamerun. HEJJA HEJJA

In:
Frukost: 1macka + ett kokt ägg utan gulan + kaffe ~140kcal
Lunch: Sommargrönsaker med pyttelite pasta och köttfärs ~150kcal
Middag: Sallad + 3matskedar potatisgratäng ~ 100kcal
Fika: 6st jordgubbar ~ 50kcal
=440kcal

Ut:
2st PW ~ 300kcal
Match ~ 300kcal
=600kcal

kj

Det SKA bli en bra dag. Det har jag bestämt.

Det är fint väder och står match på schemat.
Vad kan gå fel?

Jag har bestämt att detta ska bli en bra dag. Vädret är underbart och jag ska sola en liten stund för att bättra på den röda tonen på min hud, hehe. Sen ska jag ladda för en köttamatch, ska bli underbart kul.

In:
Frukost: 1macka + ett kokt ägg utan gulan + kaffe ~ 140kcal

Nu ska jag och plastpappan ut på en lång promenad med vovven sen ska jag äta lite vid typ 12-13 tiden för att jag ska orka matchen men blir bara lite. JAG SKA FAN GÅ NER MASSA I VIKT NU. Jag är på god väg....

k,h

Hunger.

Jag älskar känslan av kurret i magen.

Det går okej nu. I alla fall med maten men desto mindre bra med den kännslosamma biten, det är jobbigt.

In:
Frukost: Kaffe ~ 10kcal
Lunch: 2mackor ~ 150kcal
Fika: äpple ~45kcal
Middag: lite grillat kött med sallad och 2små nypotatisar ~ 300kcal
=505kcal

Ut:
2st PW ~ 300kcal
Hemma träning ~ 100kcal
=400kcal

cs

Maybe I need some sleep...

Måste få några fler timmars sömn inatt.

Så nu tror jag att jag ska slö se en dålig film! haha. The Wackness blir det, har sett halva så ska se färdigt den nu hade jag tänkt mig M-K Olssen är med och hon är SJUUUUKT SNYGG.

Natti

Hoppsan hejsan.

Nä jag blev ju inte alls bakis.....

Kände mig inte alls berusad när jag kom hem. Snurrade inte ens lite när jag blundade (det brukar det göra annars). Men skit också så skulle jag vakna vid lite över sju för att jag va så kissnödig. Inte bara att jag va kissig utan då kände jag även att jag va en aning bakis. Dum som jag va så gick jag inte på toa utan låg och vred och vände mig. Slumrade nog några gånger. Kl:10.00 satt jag på bussen in till stan och mådde som jag förtjänade.

Efetrsom jag drack ganska mycket igår så blir det inte så mycket in idag:
In:
F: 1macka + 1dl youghurt ~ 140kcal

Ljög för mamma och sa att jag hade fikat med en kompis på stan så slapp lunchen men ikväll ska vi äta hos några vänner. Vet att det kommer va typ något planka aktig mat så det får bli mycket frukt och sallad. MEN jag är även nervös över att vi kommer få tårta. Får se hur jag tacklar de i så fall! Hmmmm..... HOPPAS INTE!

Nu ska jag kanske gå ut och lägga mig en stund i solen. Har så svårt för att ligga still! HATAR DE. När man sitter vid datorn gör man ju alltid nått i alla fall!

öäd

Darling I`m home

Hemma efter en superbra kväll/natt på krogen.

Jag känner mig inte så onykter längre (fast att jag är de). Var på studentskiva idag. Mycket trevligt. Framåt kvällen kände jag hur ångesten började krypa sig närmre mig. Efter ett par glas vin ville jag inte räkna kalorierna för dagen längre. Jag bestämde mig för att ångesten fan heller skulle få ta över mig en dag som denna. Det blev ett par glas vin till. Självklart så kommer jag må dåligt över de i morgon. Men de får jag ta då!

Jag hatar när killar ska ta på mig, jag hatar när dom känner mitt fett. Då får jag panik.

Natti

Du tror dig veta så mycket.

Tack igen mamma!

Självklart blev jag väckt vid 06.30 idag utav min underbara mor. Tänk, jag hade kanske sovit till 8, är ju faktist ledig. Hon tror sig  veta så mycket om mig fast hon kanske egentligen bara vet hälften. Igår sa vi godnatt vid 22.30 och hon kasnke tror att jag gick och la mig då, fast sanningen är att jag kollade på klockan sista gången vid 3 tiden. Hon vet inte om att jag tar tabletter vissa kvällar/dagar att jag gör saker som inte är bra och om mina förhållanden hos pappa. Men hon tror hon vet allt om mig bara för att hon är min mamma.

Misstro mig inte. Jag älskar min mamma något makalöst. Men just nu går hon mig på närverna.

t

Love

Underbart att se! <3


För jag har inget liv och inte kan sova....

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 165 cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir rätt så lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var i en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Ibland är jag osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har/haft tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser
[x] Jag skulle gå på plastikoperom det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har fler än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

FAMILJ
[x] jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar bor ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under 1 år gammalt.
[x] Jag vill ha barn någon dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/ARBETE
[/] Jag studerar.
[/] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan.
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka i skolan.
[x] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol. (fick ig i 2kurser pga fucking lärare)
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[/] Mina visdomständer har tagits bort. ( en utav dom)
[x] Jag har genomgått en operation.
[x] Jag har haft vattenkoppor.
[/] Jag har/haft astma. (kanske men vägrar kolla det)

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på mindre än en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har fångat en snöflinga med tungan.
[x] Jag har suttit på ett tak mitt i natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN.
[x] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har dumpat.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är inför mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen annan vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än fem gånger per år.
[ ] Jag kan inte svälja piller
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[x] Jag har tagit mediciner mot depression.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för människor.
[/] Jag ser på nyheterna. (nyhetsmorgon ibland)
[ ] Jag dödar inte insekter.
[/] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ]Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[/] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, rosa eller ljusblå
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig i plugget.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[ ] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[/] Jag tror på spöken.
[x] Ja har inte lämnat in arbeten och ändå fått G i en kurs.
[/] Jag älskar mörk choklad.
[/ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag ska göra resten av mitt liv

Jag vet, Tråkigt. Men ärligt så dempade det ångesten en aning!

okd

ÅÅÅÅhh snälla hjälp mig.

Jag vill slå sönder något, jag vill skrika och slåss.

Jag får panik över livet. Över hur jag lever, lever jag? Mitt hjärta bankar i otakt och sitter just nu inte där det ska känns det som. Jag måste göra något, jag tror ärligt att jag måste prata med någon om mina kännslor för som jag gör nu vinner jag inget på. OM jag fortsätter kommer jag kanske bli hemlös (inte så illa men mamma och mammas man vill inte ha kvar mig hemma om jag fortsätter som jag gör). Dom vet ju inte om mina problem hos pappa och det kommer dom aldrig att få veta. Jag är ständigt arg och aggresiv i mina ord. JA, jag vet om det, för jag hör det på mig själv men jag kan inte hjälpa det. Jag gör det inte med flit, det bara blir.

Snälla hjälp mig någon. Jag vet inte vad jag ska vända mig. Känner att jag egentligen borde klara detta själv. ÅÅÅ jag får panik. Jag behöver juu ingen hjälp..... eller? Vadå två sidor av mig själv. Jag är störd i huvudet.



Solens upp och nedgång.

Minns knappt om jag sovit i natt, har sett solen gå ner och gå upp.

Är så illamående hela tiden. Skitjobbigt. Men om jag äter så känns det inte, så jag går typ och äter hela tiden för att slippa må illa (eller känns det bara så). Fick i mig fööör mycket kalorier igår 1560kcal. Blää för de. Idag ska bli bättre.

Solen skiner och jag ska till stan med en underbar vän. Ska bli så mysigt. Ska på studentskiva i morgon så måste hitta något ljust och ha på mig. Jag bär nästan alltid någon mörk färg pga att jag är så ljus och tycker jag ser ut som ett lakan i vitt. Men men är det studentdagar så är det.

Har börjat dagen med 1kopp kaffe och 2smörgåsar ala 150kcal.

kj

juhewqdkhdqruehfwk8qruwhbguq

Sååå känner jag mig just nu.

reiowjföqoirhgöqhgqöorikgfjnqöio3rknjföqogjnhqoreklghqergvjnheqölrgöqrngqäwelkj.wkjrgnöakwvbjjkf.bvk.nafnvlvnk

m

GE MIG, SJUKT SNYGGA BEN!

Snurri snurri snurri i bollen...

Det blir aldrig som jag tänkt mig.

Jag vill bara leva ett normalt liv. Utan problem och annat skit. Nu är det ju så att det inte går, jag vet. Men någonstans finns det alltid en önskan, en önskan om att få ha ett normlt förhållande med släckt, familj, vänner och mat.

Just nu snurrar min skalle. Jag skulle baka två kakor till mamma idag. Smakade lite smet, tog några kanter och smakade 2färiga kakor. Fick damp och va tvungen till att spy. Nu har jag spytt tre gånger och känner mig därför matt och yr. Härligt J, duktig du är - NOOT

kji

Krossat ägg.

Panik.

Varför ska hon lägga sig i allt jag gör? Gjorde lite lunch tills i morgon för en stund sen. Mamma står lutad över mina axlar för att få se vad jag gör. Hon klagade och det blev bråk, IGEN. Min "plastpappa" har börjat tröttna på oss (må mig). Han sa att jag va JÄVLIGT nära på att åka ur huset snart. MEN VAFAN, Jag ville ju bara laga min egna mat. Är det så jävla svårt att fatta?

Så nu är jag ännu mer sur och kommer inte kunna sova många timmar i natt. PANIK.

In:
2mackor ~ 150kcal
1köttbit ~ 200kcal
lite paj ~ 100kcal
1äpple ~ 60kcal
1dl youghurt m mango ~ 100kcal
=610kcal

Ut:
2PW ~ 400kcal

kes

I never wanted things to be like this

I never wanted things to be like this...

Nej. Det går inte min väg. När jag inte kan röra på mig riktigt som jag vill blir jag sur och arg. Jag mår helt enkelt psykiskt dåligt när jag inte kan springa eller spela fotboll. FI**A

Tack för den mamma.

Tur att någon tror på en.... NOT.

Om en tid ska jag förhoppningsvis göra något stort och väldigt roligt i mitt liv. Jag ska resa. Resa bort från allt (dock bara ett par veckor) men känns helt underbart. Men, idag när jag skulle boka bad jag mamma bara sitta med och läsa lite med mig (alla regler och så man inte missar något). Hon blev konstig och sa typ att nää detta kommer du aldrig att klara av. Då fick jag PANIK. Tack så jävla mycket för att du tror på mig, att du ger mig sånt självförtroende. Kommer jag någonsin klara något i mitt liv om du trycker ner mig hela tiden. Jag vet att du inte vill att jag ska åka, men snälla du gör mig en okännst. Jag kommer troligen va mycket gladare och mer tacksam när jag kommer hem. För de man har hemma finns inte borta. Fast ibland när jag har varit på andra ställen har jag verkligen inte velat åka hem (kanske de hon vet) men men. TACK IGEN FÖR ATT DU TROR PÅ MIG.

Så nej, jag bokade aldrig. FAN

Solen skiner och jag känner mig ändå inte glad. Tack för att du förstörde min dag.

ls

Vara eller inte vara.

Grillat...

Jag kan ärligt säga att en liten grillad köttbit är så jäkla gott. Tog 3st potatisbitar till, sallad och ingen sås. MMM... det va super. Men, the big NO NO var efterrätten. Blev rabarberpaj med vaniljvisp. Jag tog en liten bit och pyttelite vaniljvisp till och såklart kaffe. Men fick sjuk ångest efter pajen, tänkte gå och spy men hejdade mig.

In:
2smörgåsar ~ 150kcal
Kaffe ~ 10kcal
Kaffe ~ 10kcal
Grillat ~ 400kcal
Paj ~ 100kcal
Kaffe ~ 10kcal
=680kcal

Ut:
2PW ~ 300kcal

Nu ska jag ut på en kvällspromenix

powid

Det är en blåsig sommar vi har...

SLUTA BLÅSA.

Jag vill ha sol och fint väder nu innan jag börjar jobba ordentligt. Snälla vädergudarna, SNÄLLA.

Idag åt jag 2mackor och kaffe till frukost vid lite över sju i morse. Nu dricker jag en kopp kaffe och ikväll ska vi kanske grilla så får hålla mig tills dess.

ihu

Kvällen kom, jag visste att det skulle bli jobbigt. Jag hade rätt.

Det va en gång...

Jag va 12år. Det va pappas helg att ta hand om mig. Jag hatade de. Det skulle bli fest och jag va såklart där. Kunde han inte tagit det den helgen jag va hos mamma? NEJ. Jag förberedde mig på en jobbig kväll, eller förbereda sig kanske är fel ord, men jag visste hur det skulle bli. Som tur va var jag lyckligt ovetande innan, men kvällen kommer jag att minnas i resten av mitt liv trotts dimman och minnesluckorna.

Jag vet inte hur mycket klockan var när jag såg att pappa öppnade sin första öl. Men mitt på dan va då inget ovanligt.

Näää... jag pallar inte skriva mer. Får inte ner det i text. Det går bara inte. ÅÅÅ jag har så ont i magen. FAN.

Planer inför sommaren.

Money Money

Jag ska sommajobba typ hela sommaren. Ganska jobbigt men man får tänka på de goa pengarna. Jag har i alla fall planerat ungefär vad jag ska äta till lunch varje dag. 2 ägg (bara vitan) och det blir ca:50kcal (hinden får gulan, bra för pälsen) och lite grönsaker till de. Blir kanske 100-150kcal och till fikat ska jag ta antingen äpple/morot/knäcke och kaffe till de. Om jag bara får äta såhär för mamma kommer det bli super (så jag inte får typ matlåda varje dag, men den går ju att slänga).

Aja... lite plander måste man få smida ;)

lp

Nothing...

Har inget att säga.

oji

Ha en bra dag <3

Utan dig är jag dåsig, med dig är jag dåsig.

Min sömn och mitt lilla piller.

Ska upp 05.40 i morgon. Därför får jag en liten panikkännsla av att jag MÅSTE sova (alla vet ju hur det går då). Jag tar mitt lilla piller, inte ett utan två eller kanske tre. Man ska bara ta en (i alla fall jag enligt min läkare). Men det funkar inte med bara en och ibland måste jag ta tre eller fyra stycken för att jag ska kunna sova och sluta tänka. Bara de att jag blir så dåsig på morgonen efter. Känner mig lite extra yr och så. Men skönt att få somna innan klockan slår 1 eller2 när man ska upp så tidigt.

Såå. Jag blir dåsig om jag inte tar och blir dåsig om jag tar (för många) hehe... Aja ni fattar ;)

Därför ska jag nu lyssna på lite avslappningsmusik och försöka sova. Försöka stänga av hjärnan från allt.

,

ÅÅÅÅÅ Vad underbart detta ser ut.
Smalheten och miljön.
DÄR skulle jag vilja sova.

Because i hade a bad day...

Dålig, RIKTIGT dålig dag.

Kanske inte matmässigt utan mer kännslomässigt. Allt har bara gått fel. Jag har svårt att andas, känner mig instängd och hjärtat gör ont.

Jag funderar på att börja tjejsnusa. Eller är jag helt dum i huvudet?
Feströkt och festsnusat innan för kickens skull. Det finns vissa riktigt goa snus med inte så mycket nikotin i.

Nähe... nu väntar duchen och mina ljumskar grååååter.

kn

Tusan, TUSIKEN. ;)

Min plan är redan sprucken.

Mamma tvingade i mig lite frukost. Då kan jag ABSOLUT INTE väga och mäta mig nu. Får hålla mig tills i morgon. Hoppas på resultat. Blir mycket träning i dag för de och sallad till lunch. Hoppas på en jävligt bra dag helt enkelt.

Ska snart iväg. Ha en bra dag alla <3

hihi


En dag så...

Hmmm... kanske.?

Har inte vägt mig på ett tag. Kännt mig så otroligt fet och äcklig så har inte vågat. Det va ännu längre sen jag mätte mig. Men idag tyckte jag nästan att magen kanske såg en aning mindre ut. Så i morgon bitti tror jag att jag kommer både väga och mäta mig. Spännande, kanske. ÅÅÅ redan nervös.

Nu ska jag träna och göra i ordning mig inför kudden. :)

En dag ska jag vara riktigt smal...

mm

Kvälls PW

Nu blir det ut på en promenix.

Älskar att gå denna tiden (och på morgonen). Det är så skönt och lite mysigt när det börjar skymma lite. Så nu blir det en lång PW i alla fall. SKÖÖÖNT.

JAPP

Kaffe, kaffe, kaffe BESATT

MMMMMM...

Jag är verkligen besatt av kaffe. Även att jag kan få så sjukt ont i magen så är det värt de. KAFFE är underbart.

Nu ska jag ut och gå med hunden, fota och ha allmänt mysigt innan jag ska träffa mina underbara vänner. Sen framåt dagen ska jag bege mig innåt staden för att uträtta saker och återigen göra något OTROLIGT jobbigt.
Ibland när jag är så nervös att jag mår dåligt så kan jag spy. Det kommer som en konstig reflex. ÄCKLIGT. Vet inte varför? Men hoppas inte jag blir så nervös idag.

hmm
Älskar denna outfiten.

Ha en bra dag! <3

Dagens fråga...

Jag kan aldrig bestämma mig.

Ljusrosa eller ljusblått nagellack, det är frågan?

Dagens I-landsproblem...

Dagens in och ut...

Mitt intag idag tills nu.

In:
1dl youghurt med 5jordgubbar ~ 60kcal
1macka ~ 100kcal
200g sommargrönsaker ~ 50kcal
=210kcal

Ut:
PW 45min ~200kcal
PW 70min ~260kcal
=460kcal

Jag har gått och gått och gått och det har varit helt underbart. Åt lite grönsaker nyss och det va gott. Så nu blir det bara något mer efter träningen i kväll. Kanske en frukt innan också.

j

Might be a good way...

Men, jaha.

Vaknade vid halv sju av att telefonen i huset ringde. Vem ringer så tidigt? Får fråga mammsen sen för jag ligger fortfarande kvar i sängen. Och hag som faktist sov. Tusan.

Vid 9 ska jag ut och gå med hunden en timme så ingen frukost innan de (kaffe) sen äter jag en port gröt när jsg kommer hem. Hoppas dagen blir bra. Ser tyvärr ingen sol genom min rullgardin just nu så det verkar inte lovande.

Tänk att det redan är studentveckor. Helt sjukt vad tiden går.

dm


Mmmm... Sommar!

Sommaren är här (hoppas det håller i sig).

Efter en ca:45min PW med en underbar vän kom jag hem. Satte mig vid datorn en stund, kollade ut genom fönstret och ansåg att VARFÖR ska jag sitta inne när det är en så underbar kväll? Jag sa hejdå till mamma igen och snörade på mig gympadojjorna för en PW till. Med bara 3kvarts byxor och en stor t-shirt kände jag den ljumma kvällsbrisen. Inte ett dugg kallt. Kom nyss hem.

Nu, NU är sommaren här.

nu

Solbrillorna på = Check

Solbrillorna har varit på hela dagen.

När jag skulle åka hemifrån hade jag på mig mina nya jeansshorts för de är så underbart varmt ute. Men när jag började gå fick jag lixom se att det dallrade om mina lår. HÄMSKA SYN. Inte bara de. Mina ben är fulla med ärr, blåmärken och rivsår, INTE KUL ATT VISA UPP. ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST. Mina vänner väntade på mig så fick en aning panik. Hittade ett par lite längre "byxor" som fick sitta på. Men jag säger de igen, HÄMSKA SYN. Jag blev så äcklad av migsjälv. Mamma sa att jag bara va dum. TACK.

Nu ska jag ut och gå en PW till idag.

h

Att bita på naglarna = bläää

Hemkommen efter en okej kväll.

Matchen gick bra. Inga fler skador tog jag med mig hem. Jag är glad och mamma mindre arg för de. SKÖNT.

Nu ikväll har jag varti på grillning med ett glatt gäng. Grillade majs, paprika och svamp. Blev super. Sen blev det lite glass till efterrett och det gillades inte (åt inte upp allt då jag inte fick ta själv, HATAR DE).

Just nu hatar jag mina naglar. De är fula och nerbitna. Tycker det är så vackert nu mot sommaren med lagom långa, vårdade naglar med ett fint sommrigt nagellack. DE vill jag ha...

Nu SKA det sovas. MÅSTE MÅSTE! Ja när man tänker så kommer det ju verkligen att gå.... NOT.

Puss på er!

J

Idioti eller förnuft?

Jag är delad i två!

Just nu drars jag mellan att va förnuftig eller idiotisk. Det jag ska göra idag är att spela match. Egentligen kan jag inte pga skada men jag vill så gärna vara med. Tränaren är på mig hela tiden så jag tror inte att jag kan säga nej. Jag är sämst på att säga NEJ. Men mitt förnuft säger att jag kanske borde vila. Jag vill kunna gå i morgon. Jag vill inte ha en hel vecka utan träning eller ett liv utan träning. Mamma är riktigt piss off pga detta.

Önska mig lycka till.... FAN. Varför kan man inte få vara hel?

j

No stress

Dagen är fullspeckad.

Men jag gillar att inte sitta still. Full fart tills man stupar, eller? Hoppas jag orkar hela dagen, att jag inte blir sådär tråkig och osocial till kvällen. I så fall får det bli vin. Jag hatar att ta till flaskan egentligen. FAN, jag ska orka.
Nu ska jag piffa till mig för att bege mig hemmifrån.
Ha en bra dag.

mj

Jag vill, jag kan, JAG ORKAR INTE.

Tanken från min sida var att svinga mina lurviga ben ikväll.

Jag ligger i min säng med ångest upp till öronen. Tagit Atarax nu för att känna mig lite lugnare. Jag som så gärna ville hitta på någe kul ikväll. Men jag orkar bara inte. Bara någon säger något till mig faller jag ihop som ett korthus. Tanken om att gå ut och vara social sviker mig just nu. Men i morgon, då jävlar ska ja ut. På ett eller annat sätt, de lovar jag.

k

Fuck You Vårdcentralen

Det är såå sjukt.

Jag kan inte uttrycka mig i skrift hur jag känner just nu. Allt blir bara fel från vårdens sida. Det handlar om prover som ska tas som inte tas, brev som ska skickas som inte blir skickade och telefonsamtal som ska ringas som inte rings. Detta stämmer inte. Dom gör såååå fel. Dom vill kolla mitt hjärta nu och jag vet inte varför? vilken läkare som skickat mig? Tänk om jag har någon allvarlig sjukdom?

Jag blir rädd för hur man blir behandlad inom vården idag. Man glömms bort, man blir en i mängden och ingen lyssnar på just mig. Utan läkemedel skrivs ut som godis. Detta är ett system som inte kommer att funka i längden och det håller redan på att tas över av privata företag. UT MED VÅRDCENTRALEN (eller gör den hundra gånger bättre). Så idag ringde jag till ett ställe i stan som ska vara mycket populärt. TROR NI INTE ATT DET VA FULLT!!!!! Om jag ville skriva in mig där fick jag vänta till efter sommaren. PANIK. Jag vill veta vad dom har sett på mitt hjärta? Ta riktiga prover så jag får rätt värden m.m.

FUCK YOU...

En bra fuck you låt ;)



Under the full moon...

Underneath the stars...



Never Dream Alone

Breathe Breathe BREATHE.

Jag glömmer gång på gång att andas.

Ta det lungt, försök hitta fokus. Hitta tillbaka till de som va. Men det går inte. DET GÅR INTE. Jag faller bort, BORT FRÅN VERKLIGHETEN.

j

Vad har vi gjort för fel?

ÅNGEST idag. Mycket ÅNGEST.

Skrek, grät, hyperventilerade, mascara i hela ansiktet. Så höll det på i ca:30min mitt framför mamma.
Mamma - Vad har vi gjort för fel?
Jag - Allt, tydligen. För att ha fått en dotter som mig.

Jag mår så psyliskt dåligt att jag håller på att ta kol på migsjälv. Vart ska detta sluta?

m

LOKA citron

från hälsokällan i bergslagen.

JA visst låter det smarrigt. Har snart hinkat i mig två burkar. Jag vet inte varför men nu står det två flak med loka här hemma. UNDERBART. Så nu har jag druckigt mig riktigt mätt. Bra de för jag har varit dålig på att dricka den sista tiden. Annars så va träningen super. Mycket kondition och avslut = gillas från min sida! =)

h

Min värld snurrar av konstiga besked.

Vad händer?

Jag frågar mig själv tusen gånger vad det är som händer med mitt liv. Allt är så konstigt. Jag är som en berg och dalbana. Men just nu snurrar det extra mycket av konstiga besked från sjukhuset. Det gör mig orolig. Jag blir lite extra frånvarande.

Jag ska nu iväg på träning för att komma bort, komma bort och rensa tankarna och kroppen från orenheter.

jvf

Överdos?

Nej, så farligt är det inte,

men jag känner att jag tagit lite för många Atarax idag. Har inte tagit det på dagen innan men nu i eftermiddags flög ÅNGESTEN PÅ MIG som en blixt utan förvaning. Så tänkte att jag skulle testa och ta några. En blev två blev tre blev fyra. Jag har bara tagit en till kvällen innan (det läkaren ordinerat) men har inte tyckt de hjälpt. Det slutade med att jag blev trött och lite lullig och höll på att somna hemma i en kompis säng, hehe.

Nu har jag tagit två till för att kunna somna tidigt idag. Så nu känner jag att jag förhoppningsvis kommer att somna och sova ordentligt. Det behöver jag för de va länge sen sist.

m

I am really SCARED...

Det känns inte bra.

Det va ett tag sen nu. Den enda som har påpekat något om mitt ätande är min tandläkare, eller hon undrade om jag kräktes mycket och så, om jag hade problem med magen. Hon såg det på mina tänder. Jag blev rädd och fick tårar i ögonen. Jag sa inget men ändå sa hon att jag skulle söka hjälp. WHAT? Jag vet att jag kräks en hel del. Första gången va jag 13år pga maten. Men snälla! Det jag är rädd för är att mina tänder ska förstöras. Jag har redan ganska dåliga tänder (går i släckten). FUCK FUCK FUCK....

NEJ NEJ NEJ

Wake Up...

Är ni inte vakna?

Själv har jag varit ute och gått i 20min med vovven i det underbara sommarvädret (NOT). Men skönt att ha gått en runda redan såhär på morgonkvisten. Så nu sitter jag med en varm tallrik gröt och läser tidningen med en kopp kaffe vid sidan. HOPPAS DET BLIR EN BRA DAG, trots regn och rusk.

n

RSS 2.0