Oinnbjuden...

Jag har börjat kämpa med mina inre röster, men jag är för vek för att stå imot. Jag orkar inte va en sån människa som säger bu men gör bä. Ni förstår säkert!

Jag känner mig som vanligt som världens fetaste person. Fast att jag gått ner 3kg känner jag mig fetare än någonsin!

Fan hälvete jävlars mat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

smalhet skulle göra livet som en dans på rosor...

mjhv,

l.vk,jm


Natti natti.... nu ska juag upp om 6 timmar! =(


Panik...

mmmm

Jag sitter här och har ångest. Är inte ovanligt nu för tiden. Blir bara mer och mer och jobbigare och jobbigare!
Har inte bloggat på länge. Har haft fullt upp med lite resor med väner och studenter.
Men dåligt mår jag. Fick typ en panik attack i bilen med mina vänner. Va fruktansvärt så jag fick be dom stanna bilen så jag fick ut och spy. Hela kroppen värkte och ja sa att jag hade ont i magen men i själva värket va de att vi hade ätit ute OCH ätit en stor glass.... ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST. Ja ni kan ju tänka er. Skakade som ett löv och lyckades riva sönder min ena hand med mina naglar. Kände inte de då. Jag gillar smärtan.

Ska börja blogga lite mer igen nu. Och verkligen börja uppdarera min vikt varje måndag i veckan hade jag tänkt mig. Så håll koll på måndagar om ni vill se hur det har gått i veckan.

Ätit mycket under studenterna och allt annat som varit. Sååååååååå Nuuu börjar livet tillbaka till mitt smala älskade jag.

puss på er

Thinspo...

reg

kujg

ergw

ey5jt




Jag känner mig så ful och trasig...

I feel disgusting...

Jag känner fettet på min mage,
jag känner det på mina lår,
de känns på mina armar,
min kropp består av fett..

I want a perfect body...

100situps NU...

mbn v

Nu ska jag göra 100 sit ups, 50 armhävningar 20 upphopp och lite annat innan jag gårt och lägger mig, sen blir det 2glas vatten.
Jag vill ha hennes kropp i mon!!!!!!!!!

SeeYa

Bråk, Bråk, Bråk....

Jag mår illa och ´har ont i magen. Jag vet orsakerna:

1. Jag har ätit skitdåligt idag, då menar jag inte att jag ätit mycket eller så utan bara ätit dåligt. Va på lite pick nick så då blev det kaffe, bulle och två kex av nått slag. Mådde skit över de och gör de fortfarande. Känner bara inte för att gå och spy upp de då kroppen säkert redan har tatt upp allt äckel.

2. Har bråkat med mamma, om mat och då kom ju allt annat upp. De ena leder till de andra. Så vi har bråkat jätte mycket. Hon tycker typ inte att jag gör ett skit. Men hon ska bara veta! ÅÅÅÅÅÅÅ jag blir så jävla förbannad. Jag vill bara skrika och gråta samtidigt. Hälvetes jävla skit!!!!!!!!!!!!!!

//J

Snyggo jävel...

ey5j


Fy fan asså...


I feel something going bad...

Jag är så trött att jag knappt kan sitta upp. Ögonen ser sjuka ut för jag är så trött, snyggt med påsar under! NOT.
Kan typ inte sova om nätterna, när jag väl sover sover jag inte gott! Får se hur jag ska göra, vore gutt med sömntabletter eler liknande. Nån som använder de? Tips?

Men ska i alla fall gå och försöka sova nu! Ska ju upp vid 05.30 i mon! Well Well..

Natti Natti

AjAjAj...

Fattar inte, har så sjukt ont i magen, i hela kroppen?
 Varför?

//J

Jippi jajej...

Shoppade gfaktist lite igår. Blev ganska glad ändå när jag köpte en skjorta i storlek 36, skitsnygg lite längre ljusblårandig, skitsnygg faktist. Ens svart klänning typ i storlek S, helt okey! Sen va jag tvungen att köpa ett par skor. Blev ett par vita tygskor.
Har letat i alla skoaffärer efter snygga jesussandaler med lite kilklack men inte hittar jag ett ända fucking par jag vill ha. Jag vill ju att de ska va lite höjd på dom eftersom jag är så kort men jag vill ju inte att de ska va JÄTTE klack på dom för de kan jag inte gå i och då blir de inge fint.

Vad hände i dag på morgonen då???????????? JOOOOO mamma har varit i en annan lite större stad och hon visste att jag letet som en riktigt tok efter mina jesus skor. Vad kommer hon hem med??

Dessa:
                                      mmmm
Skit snygga på, dock lite lite stora men ska gå till skomakaren och be han lägga i en skinn sula eller nått. Fanns inte mindre och inte i min stad!
Attans men jag ska lätt bhålla dom.
Kommer bli skitsnyggt till min nya skjorta som jag ska ha idag med ett par svarta läggings med dragkedja längst ner!
MUMMA.

Ha en bra dag!
PUSS/HEJ

Thin <3

m.bkj

Skit...

SKIT - ja de är precis hur jag mår just nu. Känner mig illamående, sådär spyfärdig ni vet. Men vet inte om toan behöver besökas nu. Är helt slut.
Jag är så sjukt fet, skojar inte om jag säger att jag hat ätit ca1800kcal i dag. Va på stan med en kompis och blev mat och glass ute. Maten kändes urfet, de va som om talriken luktade fett. Glassen innehöll 220kcal men de vet jag, maten har jag ingen aning, blir så sjukt frustrerad och får ångest när jag tänker på vad dom har stekt kycklingen i och vad allt innehåller. Men har tränat ganska mycket idag så i alla fall 400kcal har jag fått bort. Men de är för lite.

Ska börja göra ett riktigt bra träningsprogram nu som jag ska följa till pungt och prickar.

Måste verkligen sova nu!

Ha det bra gott folk!


Lohan

dsfa


För att du finns för att du kan...
Ärren finns där, kommer alltid att finnas kvar. För evigt.

//J


Vikt....???

Eftersom jag har införskaffat en våg från clas olson så måste jag ju väga mig hade jag tänkt. Men jag vet inte varför, jag vill lixom inte gå upp på vågen varje dag. Får en så OTROLIG ångest när jag ser att en dag gått ner 0.4kg och en annan upp 0.2. Jag årkar inte bli besviken hela tiden. Tänker inte avslöja min vikt fråns om ca:2veckor men kan säga att det är under 60kg i alla fall!

HAHAHA.... kollar pistvakt nu. Så jäkla sköna är dom.
-Vad är temperaturan? 10 i luften och sex i snön. SEX I SNÖN... höhöhö
Pöchkans.
BJÄRVEN....

HAHA.... Humor på hög nivå! Men glad blir man.

Tränat mycket idag och ska träna ännu mer i kväll! Wiii!

HA DE!


Veronica Mars...

jkblj

Detta kan va en av de vakraste människor som finns (kanske inte just denna bilden). Har följt serien Veronica Mars och Kristen Bell är klockren i den rollen. Hon är bara så sjukt snygg i alla lägen! Blir bara så piss off när de inte visar sista sesongen i Sverige. Men hör rykten om att det kommer en film. HOPPAS HOPPAS HOPPAS.
Goo Krsten (förövrigt är hon Gossip Girl, Hörde de direkt, hennes förföriska röst haha)
Kiss kiss

Bli smal ... Tips

Bli smal och slank - minska på kalorierna Bytt är bytt och kommer aldrig igen. Genom att skära ner på kalorierna rejält kommer du snart se skillnaden kring magen...
1. Byt 60 g fetaost (23% fett) mot 60 g lätt fetaost (3% fett).

Du sparar: 101 kcal.

2. Byt 100 g Marabou mjölchoklad mot 55 g Kexchoklad.

Du sparar: 265 kcal.
 
3. Byt 2,5 dl milkshake med lättmjölk och gräddglass (12% fett) mot 2,5 dl smoothie med lättmjölk och vaniljyoghurt (2% fett).
Du sparar
: 130 kcal.


4. Byt 1 dl matlagningsgrädde (15% fett) mot 1 dl Laga lätt (5% fett).

Du sparar: 75 kcal.

5. Byt 1 kanelbulle mot 1 äpple.

Du sparar: 150 kcal.

6. Byt 1 burk kokosmjölk (16% fett) mot 1 burk lättkokosmjölk (6% fett).

Du sparar: 360 kcal.

7. Byt 1 Tip Top mot 1 Top Hat.

Du sparar: 275 kcal.

8. Byt 2,5 dl kaffe latte med standardmjölk mot 2,5 dl kaffe latte med lättmjölk.

Du sparar: 40 kcal.

9. Byt 1 dl jordnötter mot 1 dl japanmix.

Du sparar: 122 kcal.

10. Byt 100 g köttbullar (17% fett) mot 100 g köttbullar (9% fett).

Du sparar: 80 kcal.

Källa: Aftonbladet

Faktist väldigt bra tips tycker jag. Skitbra att veta ju! Typ nu till sommaren med glassen, nötterna när det är fest, kaffet jag behöver dagligen, feta ost till salladen m.m

Hoppas jag blir smal av detta nu då....... "Host"

 Sleeep Well   // J

Heartbroken

hart broken

Ingenting vill de jag vill. Jag hatar mig själv, mitt utseende, hur jag går, hur jag pratar, hur jag är. JAA hela mig helt enkelt. De ända jag är lite nöjd med är mitt hår. Naturligt blond med självslingor ganska tjockt och hyfsat långt. Visst ibland vill jag ju ha brunt hår, tunt och sådär lätt hår. Men jag klarar mig. Skulle i alla fall aldrig våga färga. För feg. Tror inte mina "vita" ögonbryn och ljusa hy skulle passa till de heller och vem vet, kanske blir jag rottfärgad när det bruna går ut, nää då är det skönast att få va naturlig och slippa utväxt å dant. Blir billigast åxå.

Jag tror jag klipper mig 2-3 gånger om året så blir max en tusing om året! Ja så är det.

Ska väga mig snart tror jag. Blir alltid helt skakis innan.??

//KISS KISS


RSS 2.0