Valborg / Fjortisfylla

Ingen fjortisfylla för mig tack.

Min kväll kommer bli den lugnaste valborgen hittills. Jag och två kompisar kommer att grilla lite, dela på en vinare, gå och kolla på elden sen kanske det blir en tur till stan, men det är inte säkert. Som sakt en mycket lugn men förhoppningsvis trevlig kväll. (kommer äta en köttbit med bara sallad och en majskolv, det har jag redan bestämt)

Annars då? Ångesten frodas och maten går hipp som happ. Vissa dagar går det skitbra medans andra är åt helvetet (mest åt helvetet just nu känns det som).

er

Hoppas ni får en bra kväll. Drick inte för mycket och så hoppas vi på en regnfri dag!
Puss på er

Don't Stop Believin'

Någon sa till mig...
När livet känns tungt, när det blir svårt att andas,
Don't Stop Believin'




Still Have Nightmares

Vaknade nyss...

Ska upp tidigt i morgon, så jag gick för att nana kudden tidigt. Somnade säkert runt halv 12. Ganska lyckad tid för att vara mig. Men självklart vaknade jag för 5min sedan helt klarvaken. Ska sätta på lite soft music och försöka släppa de tankarna jag vaknade av.

Min ungdom försvinner, mitt liv går till spillo mitt framför mina ögon. Det kanske är dags att vakna snart eller somna för gott.

kbh.j

When you die in your dream

30x3,15x3,40x3,10x3,15x3,15x3

Jag bara MÅSTE följa detta varje kväll. Annars får jag sjuk ångest och kan inte sova. Mina träninsg siffror, 1.situps på boll 2. armhävningar(på tårna) 3. Sneda situps 4.knäböj 5. "armlyft" med hantlar 6. Rumplyft.
JAAAA... de är lite jag bara måste göra! Börjar bli jättejobbigt då jag inte kan sluta. Drömmer om allt jag måste göra. Kan vakna på natten och måste upp och göra allt. Träningen är skitjobbig. Det blir ju många av allt eftersom jag måste göra det 3gånger. JAG ÄR STÖRD hehe.

n.

Nu ska jag försöka stänga ögonlocken ;)

Sol och vind i håret

Jag älskar solen. Det gör att jag får lite extra energi.

Idag har dagen bjudit på lite extra helg jobb, kollat fotboll och en liten promenad. Jag älskar när det är fint väder ute (är jag nog inte ensam om). Man blir mer sugen på att gå ut och gå/springa. Det blir lixom inte jobbigt utan bara underbart.

Nu ska jag ut och gå en LÅNG RUNDA! WIIHOOO

MNV

Sometimes, struggles are exactly what we need in life

tnh

När ska motgången vända? Hjälp mig nu!

We see so much more than you'll ever know

Jag vet att du vet, men inte allt!

Läste My Ana Life - en bra blogg jag följt länge. Idag läste jag nått som verkligen passade in i mitt liv då.

"And still you think children are stupid, we see so much more than you'll ever know"
Jag blev bara tagen ev en liten rad text.

Lonely afternoon

Jag har dubbelmoral ?

Jag har kommit på mig själv att hetsa när jag är för ensam, jag tröstäter. Slutar alltid med att jag spyr. Jag vill verkligen inte ha det så. Men, att umgås med mina vänner blir det nästan alltid att laga middag ihop, fika på stan eller picknick av något slag. Jag hatar det verkligen. Så vad gör man? Jag måste hitta mitt mellanting, min balans.
För så här kan jag inte ha det.

Jag vet ju att jag kan, att jag kan klara det om jag bara lyckas ta kontrollen tillbaka. Jag har gjort det förut.

rewtg

<3

PowerNap

Mitt huvud bankar.

Jag brukar annars inte få ont i huvudet, men idag va det hämskt. Inte suttit en minut vid datorn förutom nu utan har stängt in mig i mitt rum och dragit ner rullgardinen och täcket över huvudet!

I need Pain Klillers....

Cause, these walls are killing me

Jag är kär i denna människan.



Just nu har jag VÄLDIGT ONT i muttan (haha). Har cyklat i princip hela dagen. Benen känns som spagetti men ska snart ut och gå lite till! Matdagen har inte blivit som jag hade tänkt mig sen. :( Typ tryckt i min naturgodis med en vän. FAN FAN FAN. (spydde när jag kom hem, INTE BRA)

FUCK THIS SHIT

Hunden och jag

Jag bara älskar vår morgonrunda.

Har just nu avnjutit dagens första promenad. Det är så otroligt skönt att börja dagen med en rejäl runda. Man kan gå helt avslappnat med stora kläder och osminkad. Morgonen är den bästa tiden på dygnet.

Så nu blir det gröt med kanel och lite mjölk. MUMMS! ~200kcal

Efter det blir det att cykla till stan ca:5km =)

lih

Ha en bra dag! Kisses

However much I want to

Du kommer aldrig att älska mig.

Svimmade nästan idag. Tycker det är lite läskigt när man börjar känna sig sådär yr att man inte vet om man kan stå upp, men på ett sätt bara älskar jag det också. Känslan av att man försvinner för en kort stund. Nu vet jag inte varför detta sker och det händer flera gånger i veckan, kanske är något som inte är bra. Men skit samma!

Jag har inte pratat med pappa på länge
. Skönt på ett sätt, men nästa gång han hör av sig kommer han va helt galen för att jag inte hört av mig. Det lär bli ett samtal på fyllan för hans del.... INTE KUL, jag hatar verkligen de. Framför allt blir jag ledsen för jag vet att han aldrig kommer att älska sin ända dotter!

God natt med er! <3

Nervositet.

Skakis.

Idag har jag ringt ett viktigt samtal. Jag blir så sjukt nervös innan att hela jag och min röst skakade, vadå normalt? Allt jag gör som jag inte har gjort innan eller om jag ska träffa någon jag inte träffat innan håller jag på att dö av nervositet. ASjobbigt är det.

Men nu ska jag ut och gå en runda på 45min sen blir dte ducha sen till en kompis för att ta en promenad på 1timma.
Efter de ska jag till sjukhuset för att kolla upp en grej. FUCK Sjukhus, hatar det stället. Har varit där tillräckligt under mitt liv, när ska det vara över?

tygh

Ha en bra dag/ Love J

Help me make it through the night...

Fans helvete, MOTGÅNGAR!

Varför just nu? Okej, jag vill egentligen inte prata eller skriva om det. Men jag har kommit in i en hets period. Allt har gått så "bra". Va verkligen på god väg mot mitt mål. För mig tar det lite tid att gå ner i vikt men jävligt mycket fortere att gå upp. Har inte pratat om min vikt på hur länge som helst men mitt mål har hela tiden varit 50kg fast ett delmål på 55kg då jag började på 62kg.

Nu ska jag tala om att jag va nere på 56.5kg innan påsk. 1.5kg från mitt delmål. Kände att jag ändå va på god väg fast att jag failade ibland, det gick sakta medn säkert nedåt. MEN, the BIG NO NO va att när jag vägde mig idag stod vågen på 59.8kg, jag har alltså gått upp över 3kg på ca:2veckor. HELT SJUKT.

De senaste dagarna har jag verkligen HETSAT sjukt mycket och spytt mängder. Jag skämms så otroligt mycket. Jag kan inte beskriva ångesten, jag får gråten i halsen just nu när jag skriver detta. JAG BRUKAR INTE ÄNS GRÅTA.
Jag gör saker mot mig själv som inte är bra, men när jag väl har börjat är det så svårt att sluta.

Just i detta nu mår jag verkligen dåligt. Djupt innom mig känns det som jag sakta men säkert dör. Jag dödar migsjälv. JAG HAR TAPPAT KONTROLLEN. Den måste tillbaka.

Nu ska jag försöka få i alla fall 4timmars sömn i natt!

LYCKA TILL miss misslyckade J

Fools Like ME.

Nä, nu går jag ut. Palla va kvar här :(

erg

Casino Royale

Jag längtar.

Ännu en James Bond film ikväll, YES! Det blir mitt kvällsnöje som jag ser fram emot.

Annars kan jag tala om att kalaset faktist gick väldigt bra efter omständigheterna. Blev lite mat med ganska mycket sallad till (det ser ut som mycket mat då ju), jag skippade kakorna och bestämde mig för att bara ta lite tårta till kaffet sen. Sa att jag va supermätt och sparade mig till tårtan, de gick de med på ;)

Så nu ikväll blev det en Smoothie. Den blev supergod. Gjord på några frysta jordgubbar och lätt vaniljyoughurt.
~80kcal
Idag har det bara hunnits med en promenad och styrka här hemma på morgonen. Men alltid något.
~200

Funderar skarpt på att börja om på Abc:n i morgon. Men är lite osäker! Har kommit in i en liten hets-spy period, NOT GOOD. Mår verkligen piss över de. Men kanske hjälper att börja med en diet då?

loj

Vill ha smala fina ben!

Vad är det med gamlingar och kakor?

Gamlingar + kakor = Sant

Idag ska familjen på kalas till en "tant". Jag bad om att slippa följa med men det kom inte på frågan. Först ska vi äta, sen blir det kakor (i massor) och sen någon timma efter de blir det tårta och kaffe. Jag har aldrig fattat det där med att man ska fika direkt efter maten SEN vänta en stund för att sedan dricka kaffe OCH äta igen.

Jag får helt enkelt göra det bästa av situationen och äta lite sen ta en liten kaka sen en LITEN tårtbit (gillar inte tårta, för mycket grädde). Well Well..

Får försöka springa och träna bort alla kalorier sen ;)

rjy


Längtar efter Svenska Jordgubbar
Ha en bra dag <3


Die another day

I´m in love ;)

Kan inte hjälpa att jag är besatt i James Bond (i stort sätt alla filmerna). Mina vänner tycker jag är fjantig, haha! Men de skiter jag fullständigt i ;). Så nu sitter jag bänkad framför tv:n och kollar även att jag säkert har sett den minst 5gånger tidigare.

Kvällen har mummsats i melon!

kjn
Skulle inte tacka nej till den kroppen på den tiden då Britney va sexig!

SOV GOTT NU, ELLER FESTA FÖR MIG ;)

Bring Me Water

Jag är inte bakis ;)

Kom hem ca: 01.30 (tog den tidiga bussen hem). Men sova då gick ju inte, så jag gjorde klart alla mina "ritualer"( eller ja, de jag alltid gör innan jag ska sova) så efter de började jag med ett korsord. Jag kan tala om att jag är ingen höjdare på det där. Jag tycker det är kul men svårt. Men just vid detta tillfälle vid sådär 02.30 - 03.00 då jag va mitt uppe i korsordet fick jag för mig att jag VA TVUNGEN till att lösa hela. PANIK.... Ja, om jag inte klarade det kunde jag absolut inte sova. Så vid ca: 03.30 la jag ner pennan och hade klarat hela korsordet *stålt* haha.

OCH när tror ni att jag vaknar? Kl: 07.12. FAN,FAN,FAN. Kände mig faktist inte bakis idag (brukar göra det för minsta lilla) Bara väldigt törstig på vatten!

Nu ska jag åka en sväng med päronen. Blir lite vandring i naturen och lite fotning på vägen. Ska bli mysigt

kjh

Sommaren närmar sig med STORA steg.

Maybe party tonight

Efter en vecka med blandade känslor,

blir det gutt med lite Party Party. Och får väl passa på när jag Failade stort idag. Så ikväll blir det nog ca 3glas vin (det räcker för mig ca: 150kcal). Jag ser faktist fram imot en bra utekväll med goda vänners sälskap.

k,nj
Party Like A Rock Star Baby

FUCK, FUCK Abc

Jag är mest besviken på mig själv :*(

Jag klarade inte äns 5dagar. Är man inte värdelös då? Och det va inte lite jag failade heller utan hetsade så satan. Idag hade jag bestämt mig för att äta 1½dl youghurt och te. Men fuck no.

Klockan är 11.15 och jag har hunnit få i mig:
2muffins
1kaka
1smoothie
2smörgåsar
2släta bullar
1glas mjölk
2koppar kaffe
gröt
= CA: 1000kcal

ALLT PÅ TYP 2 TIMMAR. DETTA ÄR FAN I MIG STÖRT. Jag kan ärligt säga att det va länge sen jag hetsade såhär och jag har spytt så mycket jag orkat efter detta. ÅNGESTEN är obeskrivlig.
Ni som har det som jag VET.

Jag funderar på att ta upp Abc:n igen på Måndag eftersom jag tycker det är kul att ha något att gå efter (om man inte failar och hetsar som idag) och då slå mitt 4dagars rekord! hehe

k.jh

Ha en bra dag alla, så hörs vi! <3

Nerbitna Naglar

Att bita på naglar kan va det äckligaste som finns!

Men varför gör jag de?
Jag tycker det är äckligt,ofrächt, fult, snuskigt, smakar illa och störande ljud. Ändå kan jag komma på mig själv när jag biter. Vet lixom inte om det själv, det bara blir. Hur ska jag sluta?

Dagens I-landsproblem kanske. Men tänk hur mycket baciller det måste finnas där. Jag tvättar ALLTID händerna och har sprit med mig i väskan vart jag än går. Men det borde ändå finnas tusentals bakterier kvar. BLÄÄÄ VAD SNUSKIGT. Och det får jag i mig=S  jag blir illamående.

Annars går min Abc bra. Är på dag 4:400kcal.

In:
Gröt~200
Kaffe~5
Äpple~50
1½dl youghurt~90kcal
Knäcke~45kcal
te~5kcal
=395kcal

Ut:
Promenix~200kcal
Egen styrka~100kcal
=300kcal

Nu ska jag snart dricka mitt kvälls te! Mumms!

Peppen

Gammal going



Jag blir glad av denna! Påminner mig om bra dagar! Nu ska jag ut och ta kort i det underbara vädret!

Hörs sen <3

Sweet Little Lies

Men jag hatar att ljuga.

Jag ljuger inte bara för andra utan även för mig själv. Jag vill inte göra det, det bara blir :(

This is inspirtion:

,mjhbg

Kvinnovärk

Hata lingonveckan.

Kan va det värsta som finns hos kvinnor. Det gör så otroligt ont, magen blir svullen, ont i ryggen. Ja, listan kan göras lång. Men jag blir alltid så sugen på choklad. NOT GOOD.
Jag är just nu på dag 3 i min abc och det går bra. Har inte satts på prov riktigt än eftersom de två första dagarna är 500kcal. Men idag är det 300kcal och jag ska inte äta någn fruksot(eller 2koppar kaffe ;)

Nu ska jag göra mina övningar i 30min sen ut och gå i solskenet! =)


3hgt

Nice <3

Anonyma Fuckers

Nertryckt i skorna IGEN!

Jag hatar verkligen anonyma kommentarer och jag brukar inte ens publicera dom. Denna gången gjorde jag ett undantag då jag igentligen blev sårad men ändå så JÄVLA FÖRBANNAD.

"du är naiv, omogen, självisk och kan inte stava så klanka inte ner på plastfarsan lilla gumman :)"

Detta fick jag som kommentar i mitt inlägg "Arm yourself because no one else here will save you"
Ett: Jag kanke är naiv och omogen.
Två: Jag är allt annat än självisk. Jag gör allt för att min mamma och plastpappa. Jag älskar dom över allt annat. Det betyder inte att dom ska få tjocka ner mig. Jag ligger redan på pluss i min vikt. Och inte nog med de så gör jag allt för mina vänner också. Dom är det bästa jag har. Så kalla ALDRIG mig självisk(det får bara jag göra).
Tre: Fy Fan säger jag bara. Det där med stavningen. Jag är uträdd Dyslektiker och det innebär att jag har svårt för att stava och läsa. Det innebär INTE ATT JAG ÄR DUM I HUVUDET. Så ta dig i röven eller nått (ursäkta språket).

Aja... Hoppas inte ni tror jag är störd eller nått nu.

Bjuder på lite Thinspo bara för att lätta upp stämningen lite ;)

sfrtbg

gtb

StayStrong <3

I´m not happy...

I´m Living but I´m NOT happy

Idag när jag va ute och gick fick jag helt plötsligt en typ panikatack. PANIK.PANIK.PANIK. Skakade i hela kroppen, började frysa som en gnu och lipade som en gris. Ville bara skrika. Jag fattar inte vad det kommer ifrån. Eller när jag gick där tänkte jag mycket, FÖR MYCKET. Jag fick panik över mitt liv. Började tänka ännu mer dumma tankar som jag inte borde tänka. Aja....

In:
1½dl youghurt~90kcal
knäcke~45kcal
Banan~100kcal
=235kcal

Ska träna sen så blir nog mat för ca:200kcal efter de.

Ut:
1h PW ~200
Träning(fotboll)~300kcal
=500kcal

Ska bli en bra start på min ABC =)

.KH
Snyggt


ABC

Nu är jag igång!

Därför började jag dagen med kaffe och 1½dl lätt vaniljyoughurt med kanel i massor ~90kcal

Jag fortsätter nu förmiddagen med 1mils PW. Kommer bli awsome ;)

kmbj

Goo Girls!

Hörs sen! PussPuss

My soul hurts...

Jag har ont i själen.

Mitt liv suger. Jag är oduglig och vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Min själ gör så ont. Det är något som gnager mig innifrån och vill förstöra allt, något som säger till mig att jag inte borde finnas.

En sak vet jag just nu, det är att jag laddar för min första ABC ever. Ska bli sjukt roligt och se hur långt jag klarar. Men funderar bara på att dubbla de dagar jag har match, för att inte svimma på planen (vore så pinsamt).

Nähe, lite sömn kanske.

 jk

NattiNatti <3

Im Back!

Tillbaka till verkligheten och livet.

Jobbigt men sant. Allt har gått bra och jag har gått ner i vikt. Jag som trodde det skulle bli tvärt om. Men som sagt är jag tillbaka nu, har varit ganska skönt att vara ifrån bloggen också. Nu är det nya tag och jag ska börja med en diet i morgon. Ska bli riktigt roligt och jag är sjukt mottiverad.

Det är så otroligt skönt att det börjar bli varmare nu. Min vinterjacka hänger just nu bara på en krok och skinnjackan används till max, med en stor gosig halsduk med ett par solglasögon. DÅ ÄR JAG NÖJD I VÅRSOLEN.

ewrtg

My stile

Vi hörs kanske lite senare!

STRESSAD!

Jag hinner inte med i detta tempot.

Jag fattar inte varför jag ska köra ihop allt. Typiskt mig att ha många bollar i luften men inte riktigt hinner med. Orken är inte vad den ska efter allt för få sömntimmar om dygnen. Jag känner mig riktigt sliten. Får hoppas att det är mödan värt.

Men nu ska jag på liet semester med familjen kan man säga. Kommer hem på Lördag, så inget mer bloggande för mig tills dess. Blire n liten pous från bloggen och från vardagslivet. Ska faktist bli otroligt skönt att komma bort. LÅNGT BORT.

In:
Gröt~200kcal
Taco~200kcal
En skiva melon~30kcal
=430kcal

Ut:
Fotboll~300
Promenad~100
=400

hk

Ha det så bra nu här hemma alla.
And Stay Strong <3

Jag vänder taggarna utåt,

eller vänder jag dom innåt mot mig själv?

Jag håller just nu på att läsa Carolina Gynnings bok Ego Girl. Har inte kommit så långt men hittills verkar den superbra. Eftersom jag är dyslektiker(som jag nämnt innan och där av stavningen i alla inlägg) lär det ta ett tag att ta sig igenom den. Men det ska jag. Jag är fast!
Någon av er som läst den och gillat/ogillat den?

Boken får mig att reflektera till mig själv (som allt annat här i livet). Utåt sett ska jag vara en stark, glad och possetiv kvinna medans jag igentligen är sårbar och skör. Att berätta för folk om mitt förflutna eller bara delar av den skulle ge alla fördommar. Alla i min närhet skulle börja se mig annorlunda. Nu tror jag inte att jag någonsin kommer att berätta, mer än för er här i bloggen!
Eller är det de jag vill? berätta för hela världen hur jag än gång hade det och fortfarande har fast inte i lika stor bemärkelse!

Jag vet inte, jag är en förvirrad själ som varken vet bu eller bä och vad hon ska göra med sitt fucking idiot liv.

km,b

SÅ HÄR VILL JAG SE UT I SOMMAR.
Sjukt fin kropp och outfit, me like <3

I never let go

Jag kommer aldrig att släppa taget.

Jag vill verkligen sova, jag behöver verkligen sova, jag kan verkligen inte sova!
Alla minuterna är viktiga för mig. Just nu räknar jag timmarna tills klockan ringer, om jag inte vaknar innan dess. Det är de värsta man kan göra. Paniken blir bara värre och ångesten kokar.

Men en sak har varit toppen ikväll. Jag har haft det underbart med mina älskade vänner. En sådan bra kväll som man bara kan ha med de närmaste. Det värmde i hela själen. En orsak till att jag finns kvar här, det är för dom!

gfr

Sweet Dreams

FAIL FAIL FAIL...

Trodde jag skulle va stark och stå i mot påskens frestelser.


Fan heller att jag klarade av de.

Idag är det dag 6 på min 800/500kcal diet eller vad man ska säga. Har verkligen funkat sjukt bra för mig. Jag har inte hetsat en ända gång och det va länge sen det gick så många dagar i mellan.
Men, det stora NO NO kom idag. Jag kan säga att jag va ganska förberedd igentligen för familjen va bortbjuden på mat och efterrett + tårta till kaffet. Det säger ju allt. Det blev fööör mycket, så när jag kom hem blev det toan direkt. ÅNGESTEN bara dröpte ur mig och jag kände mig tjockare än aldrig förr.

Jag ska på ytterligare ett kalas i morgon så ska inte sätta ett mål utan bara försöka att äta så lite som möjligt. Sen åker jag bort några dagar nästa vecka så kommer inte ha något schema att följa då heller.
Men MÅNDAGEN DEN 12 APRIL. Då börjar jag på mitt 800/500kcal eller börjar med ABC.

Jag MÅSTE bli smal till sommaren.

kbjh

Puss på er babes

Dagen efter ÅNGEST!

Jag vet att det inte bara är jag som får ÅNGEST dagen efter.



Det är det värsta när man ska ha kul. Jag vet hur det blir på kvällen och dagen efter när jag kommer hem. Jag behöver inte ha varit JÄTTE berusad. Men ändå smyger det sig på som bara den. Jag får tankar som inte är av denna värld. Jag kan spy upp allt jag har ätit och druckigt på kvällen, fast att det inte har varit för mycket. Jag kan få självmordstankar och göra dumma saker mot mig själv. Av igentligen ingen anledning.

Gårdagen var förövrigt wild and crazy. Det gillades av mig ;)


mn

Olala... ;D

Party Party...

Planerna för kvällen.

Jag har planerat min matdag efter kvällen. Jag menar, det kommer att förtäras alkohol och alkohol = kalorier.
Så för mig har det blivit så här idag:

In:
Gröt~200kcal
Sallad+knäcke~250kcal
=450kcal

Ut:
2 promenader~300kcal

Detta innebär att jag får dricka alkohol på 350kcal.
1dl vitt vin innehåller 67kcal så det kan ju bli några glas och jag kommer va lagom glad!
Ser verkligen fram imot kvällens bravader. Kommer nog inte bli jättesent för ska upp ganska tidigt i morgon. Men det är de som är så bra med hemma fester.

Nu ska jag göra lite träningsövningar sen hoppa in i duchen och fixa mig!
Ha en bra kväll!

,.bj

SeeYaah

Den lilla flickan

Varning för lång text!
(jag är dyslektiker, just so you know)


Det finns ett litet barn innom mig som försöker tränga bort en del av sin barndom.
En barndom som har inneburit både possetiva och neggativa upplevelser. Livet jag då levde var jag inte medveten om. Jag hade en ständig obehagkännsla, en kännsla som sedan blev till något naturligt för mig. Livet fortsatte och den lilla flickan trängde undan sorgen mer och mer. Hon va rädd för att falla långt och hårt ner i ett svart hål eller bli jagad av lejon som skulle äta upp henne. Rädd för att något betydelsefullt skulle tas ifrån henne.

Mitt liv kan skrivas med ett ord, RÄDSLA. Ständig rädsla för min pappa, för mig själv och för att misslyckas.Den lilla flickan fick ta hand om allas sorg och oro. Hon fick ta den bördan och bära på.

En dag trodde jag att jag funnit livet. Det visade sig vara fel. Efter de har det bara blivit värre. Med åren har vetskapen om händelsernas innebörd i mitt liv blivit en börda. Något så otroligt jobbigt att bära på aldeles själv. En tung sten ligger över mitt hjärta. En panik som ligger och gror. Om glaset någon gång kommer att rinna över kommer jag inte veta vad som händer.

Den lilla flickan som fortfarande finns kvar innom mig, som inte blivit ett år äldre mår dåligt. Det ända jag vill är att må bra, at få leva livet till fullo, att få tillåtelse att va lycklig.
Det är min dröm i livet.
Vi får väl se om det kommer att ske, om jag är här då!



lkjh

För er som orkat läsa vill jag bara säga TACK.

Besatt

Jag har kommit på mig själv.

Jag är verkligen besatt av att läsa vissa bloggar. Bloggar jag måste läsa varje dag, annars är det något som saknas. Det är 7st och vissa av dom har verkligen ingen mening. Men jag bara MÅSTE läsa dom. Ett par är riktiga pepp bloggar för mig som gör att jag kämpar extra varje dag och som gör mig glad och stark.

En sak till jag har kommit på om mig själv är att jag alltid måste göra saker i en viss ordning. Speciellt på kvällen innan jag ska gå och lägga mig. Det är också ett MÅSTE. Annars kan jag inte somna och tänker på det hela tiden.
HAHAHA.... Vilket psycho jag är.

.h

BEAUTIFUL


Arm yourself because no one else here will save you

Det lagas middag här hemma nu :(

Jag fick/får PANIK.
Gaaaah... jag vill bara skrika och slåss.
Vi håller på att laga kyckling nu och min plastpappa ville steka den i en sås gjord av grädde.
Fattar ni, typ koka kycklingen i GRÄDDE. Fan va äckligt.
Jag fick panik och blev förbannad och sa att man inte kan laga mat sådär. Han blev arg och sa att jag fick laga min specialmat själv. Då blev jag ändå ganska glad av de, men inte roligt nu när han är skitsur.

Så nu är kycklingen i ugnen och jag har gjort sallad till, inte potatis, inte ris, inte pasta. Om dom vill ha något annat till, ja då får dom göra det själva. Pungt slut.

Jag ska bara äta lite kyckling och lite mer sallad, så jag bara kommer upp i 300kcal sen är det färdigätet föt mig idag.Blir en kopp te i kväll.

b

Stay Strong Girls <3

Torsdag = Påsken börjar...

Påskmat, Påskgodis, Påskpynt.

Nä, jag är inget fan av påsken.
Men vi har inte påskgodis än hemma i alla fall.
Mamma bad mig handla lite nu till påskkärringarna som kommer att komma
Blir att köpa lite klubbor, då blir det inte att man äter själv (gillar inte de).

Nu ska jag ut och gå ca: 1h med vovven. SKÖNT!

,N

Denna bilden ska göra att jag inte äter mer än 500kcal idag. Det ska jag lyckas med!
Hörs sen <3



Dag 3 - 800kcal

Dag 3


In:
Gröt~200kcal
Knäcke+kaffe~60kcal
Fruktsallad(lite)~150kcal
1/2 port kycklingsallad~300
te~0kcal
=710kcal

Ut:
60min PW~200kcal
Fotbollsträning (tuff)~400kcal
=600

Bra dag! Förutom alla tankar!!:S

trh

RSS 2.0